Thursday 18 October 2012

Black Professional - KORRES / Giveaway - CLOSED

Πολλά posts σας έχω υποσχεθεί τώρα τελευταία και είπα να αρχίσω με αυτό της παρουσίαση της σειράς Black Professional του ΚΟΡΡΕ.


Σε ένα καταπληκτικό λοιπόν event πριν μερικές μέρες η ομάδα του ΚΟΡΡΕ μας παρουσίασε την νέα Black Professional σειρά μακιγιάζ η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ένα έντονο μακιγιάζ με βάση το μαύρο. Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν Black Volcanic Minerals δηλαδή μέταλλα με τονωτικές ιδιότητες, προέλευση από τα βάθη της γης και ‘μέσο μεταφοράς’ τις ηφαιστειακές εκρήξεις!

Στο event ο make-up artist Γιάννης Σίσκος μας έμαθε όλα τα μυστικά για ένα εύκολο και πετυχημένο smokey eye look! Τα βασικά στοιχεία λοιπόν είναι: kohl μολύβι στο εσωτερικό του βλεφάρου, μια γραμμή με το Long Lasting μολύβι την οποία "σβήνεις" μετά με πινελάκι και πολύ μάσκαρα! Το πιο σημαντικό όμως που έμαθα είναι ότι αν στο πινελάκι με το οποίο σβήνεις το μολύβι έχεις βάλει και λίγη σκούρα σκιά θα έχεις αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια και χωρίς να "τρέχει" το χρώμα. Να σημειώσω ότι αυτό από μόνο του για μένα ήταν μεγάλη αποκάλυψη μιας και κάθε φορά που είχα κάνει την απόπειρά για smokey look στο παρελθόν κατέληγα πάντα με μάτια ρακούν μέσα σε λίγες ώρες!  

Photographs by Lopi
Μετά από το "μάθημα" χωριστήκαμε σε ζευγάρια και ως πραγματική Professional η αγαπημένη blogger Lopi ακολούθησε τα παραπάνω βήματα για να μου φτιάξει αυτό το υπέροχο smokey look! Να πω ότι αυτό κάτω απ' το μάτι μου είναι γυαλιστερό αυτοκόλλητο το οποίο πρόσθεσε ο Γιάννης Σίσκος για να έχουμε όπως μας είπε το απαραίτητο glam στοιχείο σε περίπτωση που φεύγοντας από το event μας καλούσαν να πάμε εσπευσμένα σε πάρτυ στο Λονδίνο!

Και αφού ευχαριστήσω την ομάδα του ΚΟΡΡΕ, τον Γιάννη Σίσκο αλλά και την Lopi για το μακιγιάζ και τις τέλειες φωτογραφίες που τράβηξε, αφήνω το μπλα μπλα για να προχωρήσω στο giveaway! Το δωράκι λοιπόν είναι το σετ KORRES VOLCANIC BLACK που βλέπετε στην φωτογραφία επάνω και περιέχει την Black Volcanic Minerals / Professional Volume Mascara, το Professional Long Lasting Eyeliner και το νέο Metallic Black Nail Colour το οποίο συμπληρώνει το απόλυτα dark look στην πιο glamorous εκδοχή του.

Για να το κερδίσεις πρέπει απλώς να είσαι fan του Wardrobe Recycle στο facebook (δηλαδή να κάνεις Like την σελίδα αν δεν το έχεις κάνει ήδη).  Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 23/10 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο facebook!

Καλή τύχη xx

36 comments:

  1. Τέλειο δωράκι! Ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τη μάσκαρα του ΚΟΡΡΕ εκτός από τα υπόλοιπα υπέροχα προϊόντα του!!!!

    ReplyDelete
  2. αχ τυχερη που εισαι!!!! τρεχω στο facebook να δηλωσω συμμετοχη

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραίο το smokey eye look σου και πολύ ωραίο το χρώμα στα χείλη!

    ReplyDelete
  4. Ωραια η ανάρτηση
    Το εχω το σετακι..τα εχω λατρεψει και τα τρια προϊοντα..το μανώ άπαιχτο κραταει και δεν χάλαει όσο σκληρες δουλειες και αν κάνεις,το μολύβι δημιουργει με το που ακουμπαει στο μάτι και τέλος αφησα τη must have μασκαρα,η οποια αυξάνει τον ογκο της βλεφαριδας και δινει ενα ωραιο βλεμμα.Γενικά οτι φτιαχνει ο Κorre ειναι υπεροχο!! <3

    ReplyDelete
  5. Τα προιόντα ΚΟΡΡΕΣ ειναι απλά τέλεια. Τα προτιμώ πάντα. Υπέροχο ποστ και ευχαριστούμε για το διαγωνισμό!

    ReplyDelete
  6. Liked and shared στο blog μου, βλέπε εδώ: http://withlovemarianna.blogspot.gr/p/blog-page_2.html

    ReplyDelete
  7. katapliktiko doraki einai!

    ReplyDelete
  8. το θελω!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Φοβερά δώρα, μακάρι να κερδίσω!!! Ευχαριστούμε!

    ReplyDelete
  10. το θελω!!!!!!!!1 Fili Egl απο Facebook !https://www.facebook.com/fili.egl?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  11. POLY XRHSIMO DWRO!

    ReplyDelete
  12. Υπέροχο, ευχαριστούμε!!!!!

    ReplyDelete
  13. και μου τελείωσε η μάσκαρα!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. Εξαιρετικά χρήσιμο για την τσάντα!!Παντού μαζί μας κορίτσια!

    ReplyDelete
  15. likeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  16. eykairia na ta dwkimasoume koritsa!!!einai fovera ola ta proionta KORRES kai ta sustinw se oles mas...I <3 KORRES...

    ReplyDelete
  17. poly kalo dwraki korres panta agapame ta fytika proionta.gfc ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗ.f/b Aggelos Antonia..mail [email protected]

    ReplyDelete
  18. ΓΕΩΡΓΙΑ Δ.
    ΤΕΛΕΙΟ...... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ........

    ReplyDelete
  19. mixalis
    ωραιο δωρο για την γυναικα μου

    ReplyDelete
  20. giota sta
    τελειο ειναι το θελω

    ReplyDelete
  21. poly wraia, omos argisa...
    ama sou aresoun giveaways des http://darousso.blogspot.gr/2012/10/darousso-give-aways-have-started.html
    keep up the good work :)

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails