Thursday 14 June 2012

Inside my Beach Bag


Από την αρχή του καλοκαιριού έχω λάβει κάποια πολύ ωραία και άκρως καλοκαιρινά δείγματα προϊόντων για δοκιμή. Είπα λοιπόν να σας δείξω αυτά που τελικά αγάπησα και κατέληξαν στην τσάντα θαλάσσης μου! 

1. Αντηλιακό ANTHELIOS της La Roche Posay: Σας έχω ξαναπεί ότι εμπιστεύομαι αρκετά την εταιρία αυτή μιας και έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα. Το συγκεκριμένο αντηλιακό που δοκίμασα είναι σε μορφή γαλακτώματος και απλώνεται πολύ ωραία χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή σημάδια. 

2. After Sun Lotion "Peter Island" από την Amway: Πέρα από την super ενυδάτωση που προσφέρει αυτό το after sun, έχει και το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα! Μου αρέσει τόσο πολύ που το χρησιμοποιώ και σαν ενυδατική κρέμα ακόμα και όταν δεν έχω πάει στην θάλασσα.

3. Lipton Linea: Προσωπικά τρελαίνομαι για ice tea το καλοκαίρι και ειδικά στην παραλία. Αν σκεφτείς ότι το συγκεκριμένο δεν περιέχει ζάχαρη, ούτε θερμίδες πιστεύω ότι καταλαβαίνεις γιατί μπήκε σε αυτή την λίστα!   

Κάτω από τα προϊόντα φαίνεται το μαντήλι της καμπάνιας "Νιώσε την καρδιά σου" ένα πρόγραμμα το οποίο υποστηρίζει η Coca-Cola light και σκοπό έχει να αφυπνίσει τις Ελληνίδες γύρω από το ζήτημα των καρδιαγγειακών παθήσεων. Προτείνω πραγματικά σε όποιον μπορεί να το αγοράσει (διατίθεται στα καταστήματα BSB) πρώτον γιατί τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος και δεύτερον γιατί είναι πολύ ωραίο και σύντομα θα σας δείξω και πολλούς τέλειους τρόπους να το φοράτε!

Για πείτε λοιπόν τι έχει μέσα η δική σας καλοκαιρινή τσάντα; Περιμένω προτάσεις για προϊόντα που έχετε δοκιμάσει και θα θέλατε να τα συστήσετε στην μπλογκοπαρέα μας. 

Φιλάκια xx

7 comments:

  1. το anthelios ειναι μονο για σωμα ή προσωπο - σωμα?

    Καλες βουτιες! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοίτα κανονικά είναι για το σώμα (υπάρχει άλλο για το πρόσωπο) αλλά εγώ βάζω το ίδιο και στο πρόσωπο και είναι μια χαρά. Έτσι συμφέρει και περισσότερο γιατί έχουν μια προσφορά με 60% δωρεάν έξτρα προϊόν που φτάνει άνετα για να βάζεις σε πρόσωπο και σώμα όλο το καλοκαίρι!

      Delete
  2. linea for ever!
    κάθε μέρα πίνω απο ένα.
    φυσικά και στην παραλία είναι νούμερο η 1 επιλογή μου!
    ήθελα και εγώ να πάρω κάποιο after sun αλλά δεν ξέρω αν το χρειάζομαι...κάνει κάτι παραπάνω απο την ενυδατική?

    http://inthesuburb.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λοιπόν δεν ξέρω! Νομίζω ότι και μια καλή ενυδατική το ίδιο είναι αν και κάποια after sun ισχυρίζονται ότι βοηθάνε να διατηρηθεί το μαύρισμα κτλ. κτλ.

      Delete
  3. Το συγκεκριμένο after sun που μπορούμε να το βρούμε?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορείς να το βρεις μόνο από την Amway (www.amway.gr) η οποία είναι εταιρία απευθείας πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις τα προϊόντα μόνο από κάποιον "εκπρόσωπο" της ο οποίος θα έρθει σπίτι σου (ή σε κάποιον άλλον χώρο) για να σου παρουσιάσει τα προϊόντα από κοντά. Αν θα ήθελες να έρθεις σε επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο της Amway μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου εδώ: http://www.amway.gr/visitor_contact_form?process=visitor_contact_form

      Delete
  4. Το αντηλιακό γαλάκτωμα Anthelios φαίνεται πολύ καλό!!! Μου αρέσει που δεν αφήνει λιπαρότητα!!!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails