Thursday 8 March 2012

Reebok CrossFit

Θυμάστε που σας είχα μιλήσει για τo Zumba; Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι τόσο πολύ την "παραδοσιακή" γυμναστική που όποτε κάποιο καινούριο fitness πρόγραμμα κυκλοφορεί μου κινεί πολύ την περιέργεια. Έτσι όταν έμαθα ότι το CrossFit®Box το κινητό γυμναστήριο της Reebok θα "προσγειωνόταν" στο Ya Restaurant δεν έχασα την ευκαιρία να το δω από κοντά και να δοκιμάσω κι εγώ το CrossFit®!

 Εκεί λοιπόν έμαθα ότι το νέο αυτό πρόγραμμα είναι ομαδικό και συνδυάζει ασκήσεις όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι, γυμναστική εδάφους, ενόργανη και βάρη. Όλα αυτά βέβαια ακούγονται αρκετά τρομακτικά. Ακόμα περισσότερο δε αν έβλεπες την επίδειξη της CrossFit ομάδας όπου δεν προλάβαινες να θαυμάσεις τις επιδόσεις κάποιου στο σκοινάκι όταν κάποιος άλλος δίπλα άρχιζε να σηκώνει βάρη με απίστευτη ευκολία και αμέσως μετά έτρεχε να κάνει push ups και έλξεις στην ειδική σιδερένια κατασκευή!
 



Μας διαβεβαίωσαν όμως ότι είναι ένα πρόγραμμα για όλα τα levels και έτσι έβαλα κι εγώ την Reebok εμφάνιση μου και με την βοήθεια των γυμναστών κατάφερα να ολοκληρώσω δύο ολόκληρα λεπτά CrossFit και το πρώτο WOD (Work Out of the Day) μου!


Πιστέψτε μέσα σε αυτά τα δύο λεπτά κουράστηκα πάααρα πολύ αλλά και διασκέδασα άλλο τόσο! Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι καθώς εσύ αγωνίζεσαι να "νικήσεις" το ρολόι και να ολοκληρώσεις όλες τις ασκήσεις, οι γυμναστές και τα άλλα μέλη της ομάδας σου σε εμψυχώνουν με φωνές και χειροκροτήματα σαν να είσαι ολυμπιονίκης! Βασικά είναι δύσκολο να σας περιγράψω την θετική ενέργεια της στιγμής αλλά νομίζω ότι φαίνεται και στο πρόσωπο μου μετά την μικρή αυτή δοκιμή (ή δοκιμασία όπως το πάρει κανείς)!



Το CrossFit®Box θα επισκευτεί 10 πόλεις-σταθμούς της χώρας: Βόλος (14 Μαρτίου), Λάρισα (15 Μαρτίου), Θεσσαλονίκη (16-17 Μαρτίου), Κομοτηνή (19 Μαρτίου), Ξάνθη (20 Μαρτίου), Πάτρα (21 Μαρτίου), Χανιά (3 Απριλίου), Ηράκλειο (4 Απριλίου), Αθήνα (7 Απριλίου) και Σπάτα (12 Απριλίου). 


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.reebok.com/fitness


Φιλάκια xx

7 comments:

  1. corssfit h proponish tou rambo!!! :P an kai den sou kruvw pws en8ousiastika otan eida sto gumnasthrio ti kanoun....apexei vevaia apo na ta kanw egw. kai etsi ipia dio bures sthn ugeia tous :P

    ReplyDelete
  2. ακομα δε πιστευω ότι το δοκίμασες, ακόμα και το απλό level μου φάνηκε πολύ έντονο! αλλά όντως φοβερή ενέργεια!

    ReplyDelete
  3. Hard core! I so need to get fit though! Hoorah for more sun soon! That'll be my excuse to make the most of the outdoors!
    x.o.x.o

    ReplyDelete
  4. teleio to blog sou...teleies idees!!!
    i follow you!!!
    an theleis tsekare kai to diko mou!!
    filakia!!!
    http://lovelydaytodress.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Poli oraio to crossfit! Deixnei pragmatika anazoogonitiko! Fainetai k sto prosopo sou! Filia!

    Fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια κορίτσια! Πραγματικά μου είχε λείψει η γυμναστική γιατί αυτόν τον χειμώνα τον έχω περάσει συνέχεια άρρωστη. Άντε να φτιάξει ο καιρός να ξεκινήσουμε και κανένα τρεξιματάκι;)

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails