Thursday 12 January 2012

Double Scarf

Σήμερα έπρεπε να πάω σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και έτσι αναγκάστηκα να ντυθώ "σοβαρά". Ψάχνοντας για ένα κασκόλ ώστε να μην παγώσω μου ήρθε μια ιδέα για να κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον το όλο outfit!


Έβαλα λοιπόν δύο αντί για ένα κασκόλ και έπλεξα τις άκρες τους σύμφωνα με ένα σχεδιάγραμμα που βρήκα εδώ. Έδεσα και έναν κόμπο στην άκρη και βγήκε έτσι.


Μετά το έβγαλα από το κεφάλι και το ξαναφόρεσα περνώντας την άκρη του από την θηλιά.


Έτσι είχα πια ένα κασκόλ κάπως πιο πολύπλοκο και χρωματιστό:) Φόρεσα και το σοβαρό μου ύφος και ήμουν έτοιμη!


Το κολιέ το έχω φτιάξει επίσης εγώ "ανακυκλώνοντας" παλιά μου κοσμήματα. Αυτό είναι ένα ακόμα πρόσφατο hobby μου που με έχει συνεπάρει πολύ.

Τα μαλλιά τα έχω φτιάξει με την μέθοδο την οποία αποκαλώ "Ο κότσος την μονής κάλτσας" και αν δείτε το παρακάτω video θα καταλάβετε γιατί!


Φιλάκια xx

11 comments:

  1. χαρουμενος ο νεος χρονος (:
    πολυ ωραια αναρτηση κ γενικοτερα πολυ ωραιο μπλογκ ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλή Χρονιά! Ευχαριστώ:)

      Delete
  2. Τέλειο αυτό το βίντεο. θα το δοκιμάσω αύριο και ευχαριστώ που το μοιράστηκες.Εχω και εγώ μανία να ανακυκλώνω τα κοσμήματά μου τώρα τελευταία.

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία η ιδέα με τα κασκόλ. Για τον κότσο δεν το συζητώ, υπέροχος. Επειδή όταν πρωτοείδα αυτό το κόλπο είχα προλάβει και είχα κόψει τα μαλλιά μου, έχω μια απορία... Η κάλτσα δεν σε βαραίνει? και δεν εμφανίζεται? Ωραίο όταν το φτιάχνεις, αλλά μετα από μερικές ώρες πως είναι?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λοιπόν κάτσε να τα πάρουμε ένα ένα:P Καταρχάς η κάλτσα όχι δεν βαραίνει καθόλου είναι πολύ ελαφριά (μιλάμε για μια στάνταρντ κάλτσα όχι καμιά χοντρή, πολύ μεγάλη κτλ). Τώρα η αλήθεια είναι ότι αν έχεις μαλλιά σαν τα δικά μου που γλιστράνε πολύ πρέπει να βάλεις και αρκετή λακ και τσιμπιδάκια ώστε να μην αρχίσει ο κότσος να καταρρέει μετά από καμιά ώρα. Αν όμως έχεις σγουρά μαλλιά ή κάπως πιο σκληρή τρίχα πιστεύω ότι και χωρίς τίποτα θα αντέχει ώρες! Ελπίζω να σε κάλυψα:)

      φιλάκια xx

      Delete
    2. seems like I can only leave messages via replys so here it goes, great scarf! but mostly, love your bun and thanks for sharing that bun video, rather looooong but worth it!
      xoxo
      Catita

      Delete
  4. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
    Με ένα ποστ 2 πολύ ωραίες λύσεις. Μία για το πώς να αναβαθμίσεις το look και 2 κασκόλ που ίσως έχεις βαρεθεί και μία για το τι να κάνεις με αυτή τη μονή κάλτσα που τριγυρίζει στο συρτάρι σου.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  5. Πολυ ωραια λυση αυτη με τα 2 κασκολ, πολυ ωραιο outfit οσο για το μαλλι δεν εχω λογια! Εχω φτιαξει κι εγω εδω και καποιο καιρο το sock-bunny, αλλα μου βγαζει ενα καπως περιεργο αποτελεσμα, σαν μπιφτεκι πανω στο κεφαλι ενα πραγμα.. Εσενα ομως ειναι απο τους ωραιοτερους κοτσους που εχω δει!
    p.s

    ReplyDelete
  6. Beautiful idea! The red & navy look fab together!

    ReplyDelete
  7. ax polu wraio! k autome otn kotso epishs!!!

    ReplyDelete
  8. ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails