Tuesday 20 September 2011

New Mommy Giveaway - CLOSED

Καθαρίζοντας για ακόμα μία φορά την ντουλάπα μου (τόσες εκκαθαρίσεις και ακόμα επικρατεί το χάος), βρήκα κάτι που με έσωσε την εποχή που ήμουν νέα μανούλα. Πρόκειται για τα δύο ring slings μου. Για όσους δεν ξέρουν είναι μάρσιποι αγκαλιάς, όπως λέγονται, που σε βοηθούν να έχεις το μωρό σου αγκαλιά αλλά και τα χέρια σου ελεύθερα! Έτσι το μωρό σου γίνεται το αγαπημένο σου αξεσουάρ, με την καλή έννοια, γιατί μπορείτε να πηγαινετε πια παντού μαζί:) 


Εδώ για παράδειγμα είμαι στο πάρκο για το barbeque γενεθλίων μιας φίλης μου και κρατάω τον γιό μου τεσσάρων μηνών περίπου (το 2008). Δεν τον κρατάω για να μην πέσει μιας και είναι μέσα στον sling μου αλλά πιο πολύ από συνήθεια. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχα πάει και σε αυτό το πρώτο μου swap not shop με την κόρη μου που ήταν τότε 8 μηνών!

Το sling αυτό μου το είχε φτιάξει η Στέλλα, στο blog και το website της οποίας θα μάθετε οτιδήποτε χρειάζεστε για να μυηθείτε στον κόσμο του babywearing! Έχω ακόμα ένα Ellaroo sling σαν και αυτό και είναι και τα δύο σε πολύ καλή κατάσταση. Βλέπετε ήμουν πραγματική baby wearing maniac διότι είχα συνολικά 2 slings, ένα pouch και ένα mei tai που το είχα φτιάξει μόνη μου οπότε δεν πρόλαβα να "εξοντώσω" κανένα από την χρήση!

Θα ήθελα λοιπόν να χαρίσω τα δύο ring slings μου σε δύο νέες μανούλες που να ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν! Χρειάζεται μόνο να μου αφήσετε ένα σχόλιο με ένα e-mail σε αυτό το post και στο τέλος του μήνα (30/9) θα κάνω την κλήρωση.

φιλάκια xx

25 comments:

  1. αχ πολυ ωραιο!!πειραζει που το θελω για μια φιλη μου που εχει μωρακι[email protected]

    ReplyDelete
  2. Είμαι στον 9ο μήνα και περιμένω το δεύτερο αγοράκι μου!!!Θα ήταν το τέλειο δώρο!!!
    Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!

    ReplyDelete
  3. @Newborn Fashionista: Εννοείται ότι δεν πειράζει!

    @ΝΑΤΑΣΑ: Αχ! Με το καλόο! Καλή τύχη εύχομαι:)

    ReplyDelete
  4. Περιμένω το τρίτο μου μωρακι και θα είναι ότι πρέπει για να μπορώ να χειρίζομαι τα αλλά δύο που είναι κι αυτα πολύ μικρα!

    ReplyDelete
  5. @christina: Με το καλό το τρίτο και να χαίρεσαι και τα άλλα δύο!

    ReplyDelete
  6. Εγώ δεν γράφω σαν νέα μανούλα και πια δεν μου χρειάζονται τα σλινκσ αλλά έχω πάθει σοκ!!!! ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ????????????????????? ΕΙΣΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 26????????????????ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΛΕΩ

    ReplyDelete
  7. sumfwnw me tin apopanw!apisteuto!esu eisai koritsaki!!

    ReplyDelete
  8. Just wanted to say how I love that photo of you and your cute bubba! My mum used to carry me in a clothed sling too, now it's those Papooses or whatever they're called!

    x.o.x.o

    ReplyDelete
  9. καλησπέρα Maddie,η τιωραίο!!!!!!!!!!!1

    ReplyDelete
  10. Χα χα χα! Γελάω με τις αντιδράσεις όσων δεν ήξεραν ότι έχω παιδιά:D Το έχω συνηθίσει λίγο αλλά είναι πάντα κολακευτικό και σας ευχαριστώ για τα σχετικά σχόλια.

    @Maria Z: Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί ήμουν ήδη πάνω από 26 όποτε είναι μαθηματικά αδύνατον να μην είμαι κι εγώ λίγο παραπάνω;)

    ReplyDelete
  11. eisai i kaliteri blogger :)

    ReplyDelete
  12. Πολύ καλή η κίνηση σου και εγώ πριν λίγους μήνες έτσι κυκλοφορούσα με τη μικρούλα μου.Πολύ χρήσιμο δώρο για τις νέες μανούλες μπράβο σου!!!!Και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου

    ReplyDelete
  13. Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια σου και να 'ναι τυχερά στη ζωή τους!! Είναι πολύ όμορφη η κίνησή σου κι εύχομαι όποιες κοπέλες τα αποκτήσουν να τα ευχαριστηθούν :)

    ReplyDelete
  14. μα είσαι κοριτσάκι....πως είναι δυνατόν να έχεις ήδη δύο παιδιά;;;; Μπορώ να έχω τα γονίδια σου αντί τα σλινγκ;;;;
    Παρακαλώ το σχόλιο μου να μην μετρήσει για το giveaway...έχω ένα σλινγκ, για το οποίο δοξάζω την Φένια που είχε την ιδέα να μου to κάνει δώρο...κορίτσια είναι σωτήριο...όλες τις ώρες...δεν θα ξεχάσω στο γάμο μου, που χαιρέτησα όλους τους καλεσμένους με τον Νικόλα στο σλινγκ!!!! Πλέον δεν μας χωράει και το έχω δανείσει σε μια καινούργια μανούλα!!!!Andria

    ReplyDelete
  15. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Περιμένω το πρώτο μου μωρό τον Οκτώβρη και πολύ θα ήθελα να κερδίσω ένα από τα sling σου!!! Φιλάκια[email protected]

    ReplyDelete
  16. Μολις μπηκα στον 3ο μηνα, περιμενω το πρωτο μου μωρακι τον Απριλιο. Ειναι πολυ φρεσκο ακομα,αλλα τα συναισθηματα πολυ πρωτογνωρα!
    Ειχα διαβασει για το babywearing και το πιστευα πρωτου καν μεινω εγκυος.
    Πραγματικα ομορφο και χρησιμο το giveaway σου, να'σαι καλα!!! Οποια μανουλα κερδισει, θα ειναι πολυ τυχερη! Φιλακια!

    [email protected]

    ReplyDelete
  17. Ευχαριστώ για όλα τα γλυκά σχόλια! Να σας ζήσουν κι εσας τα παιδάκια σας και με το καλό στις εγκυούλες εύχομαι:)

    ReplyDelete
  18. εχεις 2 παιδια?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    σε θαυμαζω που εισαι τοσο δημιουργικη με 2 παιδια ! υποκλινομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. Κι εγώ δεν ήρθα για την κλήρωση Μaddie μου, αλλά για να ρωτήσω...ΕΧΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ;;;;Έχω σοκαριστεί! Να σου ζήσουν!!! Μπράβο σου που τα προλαβαίνεις όλα!!! Υποκλίνομαι.....

    ReplyDelete
  20. Αχ βρε κορίτσια με κάνετε και ντρέπομαι με τόσα γλυκά σχόλια:)

    ReplyDelete
  21. να χαιρεσαι τα παιδακια σου-γερα και καλοτυχα!περιμενω το κοριτσακι μου σε τρεις μηνες περιπου,οποτε το giveaway σου ηρθε την καλυτερη ωρα[email protected]

    ReplyDelete
  22. Τούτο το giveaway ήρθε πραγματικά πάνω στην ώρα. Περιμένω τον μικρό μου πρίγκιπα (πρώτο παιδάκι) το Δεκέμβριο. Να σαι πάντα καλά που μας εμπνέεις με τα άρθρα σου και τις μεταποιήσεις κι ευχαριστούμε που σκέφτεσαι εμάς τις νέες μανούλες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου & να είσαι πάντα φρέσκια, χαμογελαστή και γεμάτη έμπνευση! [email protected]

    ReplyDelete
  23. ego ixera pws eisai mikri manoula! den sou grafw gia to giveaway alla gia ti fotografia pou pragmatika daxei thelw na dagwsw tin othoni!super cute! goutsou goutsou!

    ReplyDelete
  24. Δεν το ήξερα ούτε εγώ ότι είσαι μανούλα 2 παιδιών!! Να σου ζήσουν!! Δεν συμμετέχω στον διαγωνισμό,αλλά ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  25. Tiiiiiiiiii???Eisai manoula????Kai malista exeis duo paidakiaaaaa!!OYAOYYYY!!Mprabo sou koritsi mou!!!Polu gluko auto pou kaneis!!Kalh epituxia se oles tis manoules :))

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails