Monday 21 March 2011

Heavenly Ourania!

Ξέρω ότι οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτό το blog ενδιαφέρεστε πιο πολύ να δείτε μεταποιήσεις και "ανακυκλώσεις". Γι' αυτό και χάρηκα πάρα πολύ όταν βρήκα καινούριο "σπίτι" για να στεγάσω τις ανησυχίες μου περι μόδας.


Για την Ourania Kay όμως θέλω να μιλήσω κι εδώ! Όσοι θέλετε απλά να δείτε το review μου για το show αντί να διαβάζετε αυτές τις σκόρπιες σκέψεις πηγαίνετε εδώ. Ή και εδώ για να δείτε τις τέλειες φωτογραφίες της Κατερίνας!

Αυτό που θέλω εγώ να πω για την Ourania Kay είναι ότι από τότε που την γνώρισα πέρσι και είδα το show της για το Chapter 1//UrGeNt_CaSeS με έπεισε! Με έπεισε ότι έχει πάθος και ταλέντο αλλά και ότι δουλεύει πολύ για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει κατά την γνώμη μου από άλλους νέους σχεδιαστές ανάλογης εμπειρίας. Βλέπετε καμιά φορά νομίζω ότι οι νέοι σχεδιαστές μέσα στην βιασύνη τους να μας δείξουν το όραμα τους (ή concept αν θέλετε), ξεχνούν ότι βασικά αυτό που τελικά "πουλάνε" είναι ρούχα. Ρούχα που πρέπει να είναι φορέσιμα, από καλά υλικά, καλοραμμένα και φυσικά με ωραίο design. Και αυτά εγώ τα βλέπω στα ρούχα της Ourania Kay.




Έτσι λοιπόν τελειώνω αυτό το post που μάλλον έπρεπε να έχει τίτλο "Το καλό να ξαναλέγεται" με πολλά φιλιά στην Ourania και σε όποιον άλλον έκανε τον κόπο να το διαβάσει και αυτό! Μουατς!

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails