Tuesday 29 June 2010

Lazy me:P

Κάτι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και ενώ έχω πολλές καλές ιδέες για "ανακυκλώσεις" δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Είναι και που σε κάθε ευκαιρία τρέχω στην θάλασσα για κανένα μπανάκι! Τέλοσπάντων μιας και εγώ έχω τεμπελιάσει θα σας δείξω τις δημιουργίες από μερικές άλλες Ελληνίδες bloggers που κατά καιρούς με έχουν συναρπάσει!

1. Η στυλατη Φρόσω του Style Nirvana είχε κάνει πριν λίγο καιρό ένα τέλειο tuttorial για το πώς να διακοσμήσετε ένα μπλουζάκι με παραμάνες (δείτε εδώ).

Επίσης είχε κάνει και το καταπληκτικό post: "15 Ways to wear a scarf"!

2. Η fellow-sewer Ζoe.k. aka bubbles του Stripes 'n' Buttons ράβει τέλεια ρούχα και κάνει συχνά και πολύ πετυχημένες μεταποιήσεις Η αγαπημένη μου μέχρι τώρα ήταν αυτή η μπλούζα που έφτιαξε από ένα παλιό πουκάμισο (δείτε εδώ).


3. Για την Νells του FFFfashionmixxxx σας είχα ξαναμιλήσει στο post για το denim. Πρόσφατα στόλισε με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο δύο μπλουζάκια της (δείτε έδώ). Μου άρεσε ειδικά αυτό:


4. Η φοβερή Ανεραιδα του ομώνυμου blog μεταμορφώνει ότι πιάσει στα χέρια της σε κάτι πανέμορφο. Έτσι είχε κάνει και όταν διακόσμησε την τσάντα της (δείτε εδώ).


5. Επίσης όχι μία αλλά δύο απίστευτες μεταμορφώσεις τσάντας έχει κάνει και η αστείρευτη Νάντια του Χερίων Έργα. Δείτε εδώ αποτέλεσμα:


Εδώ λέω να σταματήσω, όχι γιατί δεν υπάρχουν κι άλλες, αλλά γιατί όλο και κάτι θυμάμαι και δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το post! Μόνο πριν κλείσω να ευχαριστήσω την Bubbles και την Niki για τα βραβεία που μου δώσανε




Και να τα δώσω με την σειρά μου, που αλλού, μα φυσικά στις καταπληκτικές δημιουργούς που αναφέρονται σε αυτό το post!

*Όλες οι φωτογραφίες σε αυτό το post ανήκουν στα blogs στα οποία αναφέρομαι. Αν υπάρχει αντίρρηση σχετικά με την χρήση κάποιας από αυτές πείτε μου και θα αφαιρεθεί άμεσα.

13 comments:

  1. Καλημέρα Maddie!!!!!Περιμένουμε και δικό σου tutorial!!!!!

    ReplyDelete
  2. !!!!!!!!!!Χαίρομαι πολύ που αναφέρεσαι και σε άλλα ιστολόγια και μου δίνεις την ευκαιρία να γίνω αναγνώστριά τους!

    ReplyDelete
  3. Καλημερα κοπελιά!
    Τι καλά! Τι ωραίο ποστ! Τι ωραία tutorials! Κι είναι και το δικό μου μέσα;;; ΤΙ ΚΑΛΑ!!! :) Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι! Και περιμένουμε και τα δικά σου εμπνευσμένα tutorials! Ασε τα μπάνια και πιάσε τα ψαλίδια! :p
    (Πλάκα κάνω, άσε κάτω τα ψαλίδια και πήγαινε να λιώσεις στην παραλία, νομίζω πως όλοι αυτό έχουμε ανάγκη!)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου!!!
    Και φυσικά και στις υπόλοιπες κοπέλες που το αξίζουν!!!
    Άντε περιμένουμε και τα δικά σου!

    ReplyDelete
  6. It's amazing what you can do with safety pins!! Remember Liz Hurley in the Versace dress - which made her famous?

    Congrats on your blog award girl!
    x.o.x.o

    ReplyDelete
  7. Thank you thank you thank you! Για το post, για το βραβείο και που είσαι επίσης αστείρευτη, ό,τι κι αν λες! Ελπίζω να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις δριμύτερη!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  8. Μαντούλι μου, σε ευχαριστώ πολύ και για την αναφορά και για το βραβείο!! Να 'σαι καλά, να περνάς καλά και, μη φοβάσαι, τις ιδέες θα τις κάνεις πράξη κάποια στιγμή! Αργότερα ή όταν σου έρθει η όρεξη τέλος πάντων...Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  9. χμμμμ.. η αληθεια ειναι τα χω δει τα περισσοτερα απ αυτα και ειναι πολυ ωραιες δημιουργιες! περιμενουμε λοιπον..να μαυρισεις λιγακι! ;P

    ReplyDelete
  10. Σαν κοριτσάκι που είσαι καλά κάνεις και το ρίχνεις λίγο έξω..... Είναι καλοκαίρι και χρειάζονται όλα.... καί η θάλασσα καί η διασκέδαση... Τον χειμώνα με το καλό που θα κλειστούμε μέσα θα δημιουργούμε πιο πολύ...
    Υγεία να έχουμε και θα τα λέμε κάθε μέρα....
    Να περνάς καλά!!!
    Σε φιλώ

    ReplyDelete
  11. you have some great pieces there, great blog!


    xx

    D E G A I N E

    http://www.fashiondegaine.com

    ReplyDelete
  12. Τεμπέλααααααααααααα! χιχι
    Άστα, κι εγώ μια από τα ίδια. Βαριέμαι, θέλω διακοπές γμτ!
    Ματς

    ReplyDelete
  13. hahah auta ta awards... den telionoun pote!! polu orees dimiourgies ! :)

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails