Sunday 21 March 2010

Mauve

Χθες το απόγευμα συζητούσα με την φίλη μου την Monica για το μοβ χρώμα στα ρούχα. Εμένα προσωπικά δεν μ' αρέσει καθόλου και σε καμία σχεδόν απόχρωση. Δείτε για παράδειγμα αυτές τις κυρίες που το επέλεξαν για να πάνε στα Golden Globes.


Πείτε μου θα διαλέγατε ποτέ μοβ τουαλέτα για οποιοδήποτε event; Εγώ όχι. Η Monica όμως μου είπε οτι αν το συνδυάσεις σωστά χρωματικά το μοβ μπορεί να είναι ωραίο. Πρότεινε συνδυασμό με μπεζ ή πολύ ανοιχτό γκρι. Και με έβαλε σε σκέψεις.

Ψάχνοντας στην ντουλάπα μου βρήκα ένα μελιτζανί μπλουζάκι που αποκλείεται να έχω αγοράσει εγώ! Έτσι μου μπήκε η ιδέα για μια νέα δημιουργία. Αποφάσισα να το "αναμίξω" με ένα χακί μακό φορεματάκι και μία παλιά γραβάτα του μπαμπά μου (!) που έχει ένα φανταστικό pattern.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ συμπαθητικό φορεματάκι οτι πρέπει για την εποχή. Μόνο που δεν είμαι απόλυτα σίγουρη αν είναι ωραίος ο συνδυασμός του μοβ με το χακί. Εσείς τι λέτε;


23 comments:

  1. To μώβ είναι το αγαπημένο μου χρώμα εδώ και πολλά χρόνια (στην απόχρωση του φορέματος της Sandra Bullock), εγώ από την πλευρά μου δύσκολα αντέχω τα παστέλ... Πολύ εμπνευσμένη η δημιουργία σου, απρόσμενα καλό το αποτέλεσμα! Φιλια!

    ReplyDelete
  2. Very cute!!! Το φορεματάκι είναι μια γλύκα και ο συνδυασμός μοβ-γκρι στις συγκεκριμένες αποχρώσεις μια χαρά! Μπραβο!!!!

    ReplyDelete
  3. Exei mia glikia anoixiatiki melagxolia, xoris na einai kraugaleo xromatisto anoixiatiko, pou pragmatika tairiazei poli me tin epoxi...!!
    Bravo!!

    ReplyDelete
  4. Και έγώ το συχαίνομαι το μωβ χρώμα αλλά πρέπει να ομολογήσω πως το φορεματάκι είναι άψογο!!Πολύ ωραίο σάιτ και με ενδιαφέρον!

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα Maddie! Είδα ότι ανακάλυψες το μπλογκ μας και μόλις σε επισκέφθηκα! Και ομολογώ ότι μ'αρέσουν πάρα πολύ οι ιδέες σου γιατί εκτός από τη ζαχαροπλαστική λατρεύω και τη μόδα!!
    και όσο για το μωβ, είναι από τα αγαπημένα μου και το φορεματάκι σου με ξετρέλανε! Και ο συνδυασμός με το χακί επίσης με βρίσκει σύμφωνη!!
    Φιλιά!!
    Αθηνά

    ReplyDelete
  6. Maddie to foremataki ta spaei!!!!Minnie

    ReplyDelete
  7. εμένα προσωπικά το μώβ μου αρέσει ιδιαίτερα στις σκούρες, βαθιές αποχρώσεις του παρα στις ανοιχτές! Πάντως βρίσκω το φορεματάκι που εφτιαξες πολύ χαροτωμένο και ανοιξιάτικο!!

    ReplyDelete
  8. Εμένα μου αρέσει πολύ το μοβ χρώμα παντού. Πανέμορφος ο συνδυασμός με το ανοιχτό πράσινο. Και άμα έβαλες στο παιχνίδι και τη γραβάτα του μπαμπά, ε, τι να πω; είσαι ιδιοφυία, μπράβο!!

    ReplyDelete
  9. Καλησπερα! Η γνωμη μου ειναι οτι το μοβ ειναι πολυ δυνατο χρωμα και πρεπει να συνδιαστει με κατι πιο ουδετερο. Φετος εχω πονταρει στον συνδιασμο σκουρο blue jean ή μαυρο waxed jean με εντονο μοβ hoddie ή ανοιχτο μοβ t-shirt.

    ReplyDelete
  10. Hi κουκλα!!!Εχω κατι για σενα στο blog!!Ριξε μια ματια!!!ΑΑΑ το μοβ ειναι must!!

    ReplyDelete
  11. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ??? ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΡΕΤΟΥΣ ΡΟΥΧΩΝ!
    ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΜΩΒ

    ReplyDelete
  12. teleio! se thaumazo akoma pio polu!!

    ReplyDelete
  13. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ απεχθάνομαι το μωβ...Αλλά παραδόξως μ αρέσει παααάρα πολύ το φόρεμα που έχεις φτιάξει....αλλά γιατί δεν μας περιγράφεις λεπτομερώς πως φτιάχνεις τις τέλειες δημιουργίες σου,έτσι ώστε να προσπαθήσουμε κι εμείς οι λιγότερο σχετικές???????????

    φιλάκια άπειραααα

    ReplyDelete
  14. Oreo blog, oreo foustani :D Euxaristo pou me akoloutheis, tha se kano k go follow :)!!

    ReplyDelete
  15. uperoxo to forema
    ti teleio blog einai auto !!!!!!!

    ReplyDelete
  16. λατρευω και το χρωμα και το αποτελεσμα
    τελικα ειναι να το εχεις
    εγω ουτε κουμπι δεν ραβω, αξιοπρεπος!!!!!!
    lol,lol,lol,lol,lol

    ReplyDelete
  17. einai teleio!!!ise apisteyti!!

    ReplyDelete
  18. SE BRISKO SOUPER!!MPRABO!!
    IWANNA

    ReplyDelete
  19. πολύ καλό αποτέλεσμα!

    ReplyDelete
  20. Πλάκα κάνεις?Είναι πανέμορφο και
    ταιριάζει υπέροχα το μοβ με το χακί!
    Μπράβο σου!

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails