Friday 19 April 2013

Madwalk by Coca Cola Light - The Outfit

Επιτέλους είναι Παρασκευή και μπορώ να πάρω μια ανάσα. Αυτή η εβδομάδα βλέπετε ήταν πολύ γεμάτη από δουλειά αλλά και από events με κυρίαρχο φυσικά το Madwalk! Έχω πολλά να σας πω και να σας δείξω αλλά είπα να αρχίσω με την απάντηση στην πρώτη ερώτηση που κάνουν πάντα οι φίλες μεταξύ τους σε αυτές τις περιπτώσεις: "Τι φόρεσες;"!



Να λοιπόν το outfit της ημέρας του show! Διάλεξα αυτό το φόρεμα από το asos.com που είναι άνετο,  κομψό και έχει ενδιαφέρον κόψιμο, ενώ επίσης λατρεύω και το χρώμα του. Τα παπούτσια είναι Juan Antonio Lopez, τα έχω πάρει από το yoox.com και τα αγαπώ γιατί παρά το ψηλό τους τακούνι είναι πολύ άνετα.


Αν εξαιρέσει δηλαδή κανείς το κολιέ το οποίο είναι vintage και συγκεκριμένα της γιαγιάς μου, αποδεικνύεται αυτό που σας έλεγα όσον αφορά την αγάπη μου για το online shopping! Να σας πω και ένα μυστικό; Επειδή δεν μπορούσα να βρω την ζώνη του συγκεκριμένου φορέματος, έβαλα την τελευταία στιγμή μια μαυρη σατέν κορδέλα που είχα κρατήσει από κάποια συσκευασία. Χι χι δεν νομίζω πάντως ότι το κατάλαβε κανείς!

Φιλάκια xx

2 comments:

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails