Tuesday 23 April 2013

MadWalk by Coca Cola Light - The Show!

Αφού σας έδειξα τι φόρεσα στο MadWalk, ήρθε η ώρα να σας δείξω και όσα είδα εκεί. Ή μάλλον μια μικρή γεύση από όσα είδα μιας και η συγκεκριμένη εμπειρία μου ήταν πολύ πλούσια χάρη στην Coca Cola Light και την καμπάνια «Νιώσε την καρδιά σου»!
Stelios Koudounaris - Demy & 1550

Sotiris Georgiou - Γιώργος Μαζωνάκης & Koza Mostra
Madame Shou Shou - ΜΕΛΙSSES & Κωνσταντίνος Αργυρός
Dimitris Petrou - Δέσποινα Βανδή

NatarGeorgiou - TAMTA
Melis by Laskos - Έλενα Παπαρίζου

Red Dress Special Act - Μιχάλης Χατζηγιάννης & Μηδενιστής


Το show είχε άλλες δύο εμφανίσεις, αυτή με τις δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos και την Πάολα καθώς και τις δημιουργίες των  Deux Hommes με την Ελένη Φουρέϊρα. Εκείνες όμως τις στιγμές εγώ προτίμησα να τρυπώσω στα παρασκήνια με την βοήθεια πάλι των αγαπημένων μου ανθρώπων της Coca Cola Light για να νιώσω για λιγο την ενέργεια όσων ετοιμάζονταν ή μόλις είχαν τελειώσει την εμφάνιση τους στο show!


Κατά την γνώμη μου πάντως το φετινό MadWalk ήταν αισθητά καλύτερο από άλλες χρονιές κυρίως λόγω των πολύ αξιόλογων σχεδιαστών που συμμετείχαν. Αν λοιπόν αγαπάτε την ελληνική μόδα αξίζει να του ρίξετε μια ματιά όταν προβληθεί από την τηλεόραση.

Πριν σας αφήσω να πω ότι το υπέροχο κόκκινο φόρεμα που βλέπετε παραπάνω στο Red Dress Special Act και το οποίο σχεδίασε η εταιρεία μόδας BSB θα διατεθεί προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της BSB σε περιορισμένο αριθμό (limited edition) και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ΕΕΛΙΑ για την ενίσχυση του προγράμματος «Νιώσε την καρδιά σου» που συνεχίζεται με την υποστήριξη της Coca-Cola light.

Φιλάκια xx

No comments:

Post a Comment

Πες μου την γνώμη σου!