Friday 14 January 2011

Gossip Girl DIY Inpiration

Επανέρχομαι στα φοβερά styles των πρωταγωνιστριών της σειράς Gossip Girl μιας και όλοι φαίνεται ότι αγαπήσαμε τα δύο προηγούμενα posts για τις κορδέλες της Blair Waldrof εδώ κι εδώ.
Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω τρία diys εμπνευσμένα από ρούχα που έχουν φορέσει πρόσφατα στην σειρά οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες

Serena van der Woodsen Σε πρόσφατο επεισόδιο η Serena φοράει αυτή την τέλεια "Camilla and Marc" ζακέτα. Σκέφτομαι να πάρω μια ντραπέ ζακέτα (κυκλοφορούν χιλιάδες) και να ράψω διακοσμητικές πέτρες στα μανίκια ή όπου αλλού μου ταιριάξει.


Blair Waldrof Η αγαπημένη μου Blair φοράει πάντα τόσο κομψά ρούχα που μόνο ο Karl Lagerfeld θα μπορούσε να τα diy! Παρόλαυτά έχω σκεφτεί να αντικαταστήσω κομμάτι από τα μανίκια σε κάποιο απλό φόρεμα με δαντέλα πλησιάζοντας έτσι λίγο την κομψότητα αυτού του "Temperley London" φορέματος. Ο συνδυασμός δε δαντέλας με φιόγκο πιστεύω ότι μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε preppy κομμάτι.


Jenny Humphrey Η μικρή της παρέας συνδυάζει πάντα το casual με το glamour με άψογα αποτελέσματα Εδώ φοράει μία "Alice + Olivia" μπλούζα που θα ήθελα να προσπαθήσω να αντιγράψω ράβοντας φαρδιές τρέσες με παγιέτες πάνω σε ένα απλό βαμβακερό τουνίκ.

Αυτές είναι οι ιδέες μου τι λέτε; Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα από αυτά πράξη αυτές τις μέρες λόγω τρελής δουλειάς. Αλήθεια αν προλαβαίνατε να δοκιμάσετε μόνο μία από τις παραπάνω ιδέες ποια θα διαλέγατε;

28 comments:

  1. τέλειες οι ιδέες σου! χαίρομαι πολύ που βρήκα το Blog σου. Το Gossip Girl έγινε και μένα το αγαπημένο μου στις επαναλήψεις (όπως έγραψες σε παλιότερη ανάρτησή σου) κυρίως λόγω της στυλιστικής άποψης και βεβαίως της Μπλερ!!! headbands for ever!

    ReplyDelete
  2. I looooove Blair!!!
    Σοβαρά,θα μπορούσα να φορέσω ότι έχει βάλει σε αυτή τη σειρά! Ειδικά τις πιάστρες!!!:)))
    Και φυσικά όλα που γράφεις είναι τέλεια,αλλά πιο πολύ από όλα αυτό με τη δαντέλα! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΑΒΑ!!!!!
    Φιλιά!!

    ReplyDelete
  3. Πόσο δίκιο έχεις με το μωβ! ενώ μου αρέσει σαν να μην αντέχω να το βλέπω και πολύ αλλά δεν παραπονιέμαι όταν μου το ζητάνε και νομίζω ότι στον καθένα δείχνει διαφορετικά. Θα διάλεγα το 2ο όπου απλά θα ανανέωνα μια μπλούζα ζαρα μπεζ που έχω βαρεθεί με κομμάτια εκρού δαντέλας. Τελευταία την εκτιμώ πολύ. Οταν θα το κάνω σίγουρα θα το δείξω στο μπλογκ. ευτυχώς που δείνεις ιδέες και πιεζόμαστε λιγάκι! καληνύχτα

    ReplyDelete
  4. το δευτερο!!!!...αλλα και τα αλλα δυο μ αρεσουν!
    Βρηκα απο εναν φιλο επαγγελματικη μηχανη ο οποιος μου τη χαριζει και ποιος με πιανειιιιιιι!!!!χαχαχα Θα παρω στη σειρα τις ιδεες σου και θα τις κανω ολες!!!!! καλο σου ΣΚ.

    ReplyDelete
  5. εγώ δε θα μπορούσα να κάνω κάτι...αλλά αν θα έπρεπε να επιλέξω ποιό θα ήθελα να κάνει η σύζυγος θα έλεγα το δεύτερο...

    ReplyDelete
  6. Mmmm einai ola teleia alla tha epelega mallon ton deytero...

    Elpizw sto mellon na breis xrono na apolaysoume tis dhmiourgies sou!

    Filakia

    ReplyDelete
  7. Εξαιρετικές ιδέες όλες. Μπορεί και να σου τις "κλέψω"! Μάλλον το πρώτο θα επιχειρούσα, αν και μου φαίνεται να είναι το πιο χρονοβόρο! Καλή επιτυχία! xxx

    ReplyDelete
  8. Το πρώτο σίγουρα!Τα άλλα είναι υπέροχα αλλά πολύ φανταχτερά για μένα. Προτιμώ την χουχουλιαρικη αλλά και σικ ζακέτα της Σερίνα! Καλό Σ/Κ σε όλους!

    ReplyDelete
  9. Very cool! Hope you try to make them. I would love to see how to do it! xo style, she wrote

    ReplyDelete
  10. fovero!
    eilikrina, latrevw toso to gossip girl, k aftes oi idees einai oti prepei!
    sinexise, me kaneis eftixismeni! hahaha filakia!

    ReplyDelete
  11. καλημεραααααααααααααααααααα maddie... ξερω πως καποια στιγμη θα δουμε αναρτηση με ενα απο αυτα τα κομματια με την δικη σου τροποιηση.. θα περιμενω υπομονετικα..

    εμενα τι αλλο απο την μπλαιρρρρρρρρ.. και τα τρια ειναι σουπερ.. και της μικρης ειναι φοβερο..

    φιλακιαααααααααααα...

    ReplyDelete
  12. Σίγουρα το 2ο...πολύ πολύ πολύ κομψό.

    υ.γ. καλα ξεμπερδέματα με τη δουλειά.

    ReplyDelete
  13. Εγώ μικρή μου φίλη ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!Φιλάκια!

    ReplyDelete
  14. Moυ αρέσει πολύ το δεύτερο όμως επειδή ξέρω τις δυνατότητές μου θα προσπαθούσα για το πρώτο που δεν με χαλάει καθόλου !!!!! (χε χε)

    Πέρασε και απο το μπλογκ μου να παραλάβεις ένα βραβείο http://skeftomaiaraiparho.blogspot.com/2011/01/m.html

    ReplyDelete
  15. Τέλειες ιδέες και οι 3! Όλες θα'θελα να τις δω αλλά αν πρέπει να διαλέξω μία θα έλεγα τη 2η.

    Love your blog! :) xoxo

    ReplyDelete
  16. einai oles sou oi idees foveres!1k egw 8elw na alla3w oli mou tin gkarntarompa me auto ton tropo k prospa8w siga siga..alla 8elei xrono opws eipes k esy!!
    ennoeitai oti 8a dialega tin prwti idea ka8ws eimai fun twn trouks..k exw kanei k egw se mplouza kati tetoio,dokimase to, a3izei!! ;)

    ReplyDelete
  17. Πέρασε απο το μπλοκ μου ένα βραβείο σε περιμένει!!

    ReplyDelete
  18. I totally agree!!!Great looks from the girls..

    ReplyDelete
  19. love the studs! adds such a unique touch!

    ReplyDelete
  20. To forema tis Blair Waldrof opwsdipote!!!!!

    ReplyDelete
  21. Τέλειες οι ιδέες σου! Ειδικά η πρώτη με την ζακέτα και τα τρουκς!!!

    Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
  22. Τι τέλειες ιδέες!!!
    Καλημέρα Maddie μου! Καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
  23. wow teleia ta forematakia!! :) i am following you now nice blog!!!

    http://fashionablerose.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Το πρώτο μου φαίνεται πιο εύκολο και με σίγουρη επιτυχία. Αλήθεια που μπορούμε να βρούμε ποικιλία από φτηνά τρουκ? Είχα κι εγώ κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν έχω ασχοληθεί να ψάξω.

    ReplyDelete
  25. Hi Maddie!
    Very nice blog!
    kisss!!!

    ReplyDelete
  26. hi! fovero to blog sou! twra to anakalypsa exw k egw pathos me ta rouxa k ena wardrobe update einai panta aparaitito... gi afto k pathainw plaka me to gossip girl! to kalytero htan pou vrika yfasma idio me afto tis blake se ena jenny packham forema pou forage se ena magazi stin aiolou dipla apo to all about shoes tis ermou! k me mia volta sti modistra eimai etoimi gia ta oscar... alla k gia kanena gamo twra pou kalokairiase!

    ReplyDelete
  27. Χα χα χα! Ξέρω πιο λες (μαγαζί), εύχομαι να βγει όπως το θες! Φιλάκια xx

    ReplyDelete

Πες μου την γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails